HomeMontezuma Slot

Montezuma Slot

Montezuma Slot on ensimmäinen Williams Interactiven, eli WMS valmistajan tuottama slotpeli. Siinä päästään uppoutumaan Keski-Amerikan legendojen maailmaan, viidakkoon joka pitää sisällään mitä ihmeellisempiä aarteita. Tässä jännittävässä slotissa on erittäin maukkaat lisäominaisuudet, joiden ansiosta pelaaja voi saada esimerkiksi 25 ilmaiskierrosta koska tahansa! Kun vielä laitetaan päälle jopa 10-kertaiseksi nousevat voitot, on tätä peliä melkein mahdoton vastustaa! Nappaa siis itsellesi järjettömän kokoisia voittoja ja pakene Montezuman kostoa, jotta voitot saadaan kotiin asti! Jännittäviä tilanteita, suuria voittoja, upeaa grafiikkaa ja mahtavia lisäominaisuuksia, kaikkea tätä on tiedossa kun lähdetään kokeilemaan onnea Montezuma Slot pelin parissa!

Lähde kokeilemaan onneasi!

Tämä slotti löytyy melkein jokaiselta kasinolta, sillä WMS on hyvin suosittu pelintekijä. Erityisesti suomalaisten suosimat Casumo ja LeoVegas tarjoavat pelin jokaiselle rekisteröityneelle pelaajalle ja tietenkin sitä päästään kokeilemaan muuallakin. Mikäli ensin halutaan tutustua pelin toimintaan, voidaan sitä pelata ilmaiseksi, jolloin päästään hyvin sisälle tunnelmaan ja katsomaan, ovatko lisäominaisuudet juuri niin herkullisia kuin peli antaa ymmärtää. Jotta päästään nauttimaan lisäominaisuuksien tuomista voitoista myös omalla pankkitilillä, tulee tietenkin peliin panostaa omaa rahaa, joten kun ilmaiset kokeilut on tehty, on aika siirtyä pelaamaan vakavammalla otteella ja lisätä jännitystä!

Montezuma Slot on toteutettu erinomaisesti

Tämä jännittävä Keski-Amerikkaan sijoittuva peli vie pelaajan synkän viidakon uumeniin. Tutkimusmatkailijan tapaan pelaaja pääsee etenemään viidakossa ja löytämään kadonneen sivilisaation, joka suorastaan huokuu vaurautta ja koskemattomia rikkauksia. Valitettavasti aluetta hallitsee Montezuma tyranni, jonka vihaa kukaan ei halua saada niskoilleen. Pelaajan tuleekin yrittää paeta aarteensa kanssa, ilman että hirmuvaltias saa tästä vihiä!

Peli itsessään sisältää 5 rullaa ja 30 voittolinjaa, minkä ansiosta voittoja voi jokaisella kierroksella tulla mittavasti. Tietenkään kaikkia voittolinjoja ei tarvitse käyttää. Mitä enemmän niitä valitaan, sitä enemmän joudutaan kierrosta vasten maksamaan, mutta samalla myös mahdollisuudet voittoon nousevat. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin voiton osuminen väärälle linjalle, mutta jos ideana on vain pitää hauskaa ja pelata mahdollisimman pitkään, kannattaa aloittaa pienemmällä voittolinjojen määrällä. Pelistä löytyy erittäin selkeät painikkeet panosten asettamiselle ja kierroksen hinta voi olla aina 30 pennistä 150 € asti! Peli sisältää myös “Autoplay” vaihtoehdon, jonka avulla voidaan pelata tietty määrä kierroksia automaattisesti, eli jokaisen kierroksen välissä ei käynnistysnappia tarvitse painaa. Pelin alkuvalmistelujen tekeminen on erittäin nopeaa ja helppoa, joten mitään kummempaa ei tarvitse huomioida, ennen kuin peliä aletaan pelaamaan ja voittoja metsästämään.

Bonusominaisuuksia ei puutu!

Montezuma Slotti sisältää uskomattomia lisäominaisuuksia, joista jokainen pelaaja voi nauttia. Ne tekevät pelistä hyvin mielenkiintoisen ja antavat sellaista lisäpuhtia, joka auttaa jaksamaan useammankin kierroksen pitkään. Lisäominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi ilmaiskierrosten saaminen, voittojen kertaantuminen, sekä Bonus Guarantee, eli bonus takuu-teknologia, mitä koko pelin kehittämisessä on käytetty. Tarkastellaan hiukan syvemmin, mitä kaikki lisäominaisuuksia peli sisältää:

  • Ilmaiskierrokset

Montezuma Slotin parhaimpana lisäominaisuutena ovat ehdottomasti ilmaiskierrokset. Näitä on mahdollista saada aina kun kilpi symboleita ilmestyy vähintään kolme kerrallaan. Symbolien ei tarvitse osua millekään tietylle voittolinjalle, vaan ne voivat olla missä tahansa rullilla. Mikäli rullille ilmestyy kolme kilpeä, saadaan panostuksen määrä kolminkertaisena käteisbonuksen muodossa, 4 kilpeä puolestaan antaa 10-kertaisen voiton panokseen nähden ja 5 kilpeä samaan aikaan tuo 10-kertaisen voiton panostuksesta. Samalla saadaan ilmaiskierroksia, joiden määrä riippuu siitä, mille rullalle kilvet ilmestyvät. Niitä voidaan saada 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 tai 25 kappaletta.

  • Voittojen kertoimet kasvavat

Ilmaiskierros ominaisuudesta tulee vieläkin parempi, kun jokaisen ilmaiskierros bonuksesta saatavan kierroksen päälle saadaan kerroin. Ennen kierroksen käynnistymistä peli paljastaa kuinka paljon kerroin on ja se voi olla joko 2x, 3x, 5x tai 10x. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiselle ilmaiskierrokselle on mahdollista saada jopa 10-kertainen kerroin! Jos mietitään kuinka paljon voittoja on 25 ilmaiskierroksen aikana mahdollista saada, ei ole ihme että peli on niin suosittu!

  • Ilmaiskierrosten tuplaus

Aivan kuin 25 ilmaiskierrosta ja 10 x kerroin ei olisi jo tarpeeksi, Montezuma Slot tarjoaa myös mahdollisuuden tuplata bonuspeli. Mikäli ilmaiskierrosten aikana ruudulle ilmestyy 2 tai useampi kilpi, saadaan automaattisesti lisää kierroksia! Taaskin pelaajalla on mahdollisuus lunastaa itselleen 25 ilmaiskierrosta, eli hyvällä lykyllä niitä voidaan saada jopa 50 kappaletta kerralla! Uusien kilpi symbolien antamat ilmaiskierrokset tulevat sisältämään saman kertoimen kuin ensimmäisenä annetut ilmaiskierrokset.

  • Bonus Guarantee, eli bonusten takaaminen!

Kuten WMS peleille on tuttua, Montezuma Slotti käyttää bonusten takuu-teknologiaa, mikä on nähty myös esimerkiksi Raging Rhino pelissä. Tämä tarkoittaa sitä, että joka ikinen ilmaiskierros bonus tulee antamaan voittoja vähintään 10 kertaa oman panoksen verran. Mikäli jostain syystä ei näin tule ilmaiskierrosten aikana käymään, kun bonuspeli loppuu, nostetaan voitot automaattisesti taattuun summaan. Näin ollen, aina kun kilpiä saadaan vähintään 3 kappaletta, saadaan aivan varmasti itselle kunnon potti!

Montezuma viihdyttää varmasti

Montezuma Slotti on hyvin mielenkiintoinen peli ja siinä on suhteellisen paljon vaihtelua pitämään mielenkiintoa yllä. Ilmaiskierros ominaisuus on ehdottomasti pelin parhaimpia puolia. Peruspelissäkin päästään voittamaan suuria summia rahaa, mutta mahdollisuus saada jopa 10 x kerroin on ehdottomasti jotain, mikä nostaa pelaamisen täysin uudelle tasolle. Useimmiten pelissä voitetaankin noin 10 – 30 kertaa oman panoksen summa, mutta joskus, onnen osuessa kohdalle, voidaan nauttia huomattavasti isommista poteista!

Vahvaa osaamista WMS tuottajalta

WMS valmistajalta on totuttu saamaan laadukasta ja viihdyttävää peliä, eikä Montezuma Slot poikkea tästä kaavasta. Koska pelissä on paljon vaihtelua ja se antaa mahdollisuuden voittaa myös peruspelissä isoja summia, erottuu se muiden pelintekijöiden tuotoksista vahvasti. Tämän takia WMS onkin nousemassa koko ajan pelintekijöiden keskuudessa yhä vain suositummaksi, sillä kukapa ei haluaisi voittaa kerralla isosti? Mikäli Montezuma Slot vei sydämen, voidaan seuraavaksi kurkata myös muita saman tekijän pelejä ja ihastua niiden hienoihin ominaisuuksiin.

Pelaa onnistuneesti Montezuma Slottia

Montezuma on erinomaisen viihdyttävä ja jännittävä slotti, joka nostattaa hien otsalle helposti. Vaikka mitään kovin toimivaa taktiikkaa ei pelin voittamiseen voida antaa, tulee silti seurata tiettyjä perusohjeita. Aina täytyy pitää järki mukana pelaamisessa ja muistaa, ettei kannata luovuttaa heti ensimmäisen kierroksen jälkeen. Koska ilmaiskierrosten voitot ovat niin runsaita, voidaan jo pelkästään yhdellä bonuspelillä saada katettua aikaisempien kierrosten häviöitä, joten maltti on valttia.

Yhteenveto Montezuma Slotista

Montezuma Slot on yksi parhaimmista peleistä, joissa on mahdollisuus voittaa kerralla isompi potti. Sen teema on mukaansatempaava ja jännittävä, jolloin se myös erottuu perinteisistä sloteista, joita on jo ihan tarpeeksi. Koska lisäominaisuudet ovat sen verran hyviä, että niillä voittoja voidaan saada järjettömästi, sopii peli myös niille, jotka haluavat bonuspelejä ja vaihtelua peruspelin keskelle. Pienikin panostus voi tuoda jo huomattavan summan rahaa, mutta mitä enemmän panostetaan, sitä suurempiin summiin voitot tulevat kohoamaan. Montezuma Slotti on vähintään kokeilemisen arvoinen ja tulee todennäköisesti viemään sydämen kokonaan!