HomeWild Blood Slot herättää vampyyrit haudoistaan

Wild Blood Slot herättää vampyyrit haudoistaan

Oletko kiinnostunut jännittävistä ja salaperäisistä aiheista, kuten vampyyreistä, jotka piileskelevät yön varjoissa ja janoavat viattomien kuolevaisten verta? Siinä tapauksessa Play´n Go on kehittänyt juuri sinulle sopivan hedelmäpelin, jonka nimi on Wild Blood Slot. Vampyyriteema on ollut viime vuosina hyvin suosittu elokuvissa ja sarjoissa, ja se näkyy nyt myös kasinopeleissä.

Wild Blood Slot on kolikkopeli, joka ilahduttaa pelaajaa upeilla grafiikoilla ja svengaavalla musiikilla. Wild Blood Slotissa on paljon mahtavia erikoistoimintoja sekä jännittäviä yllätyksiä. Heti sivuston ladattua pelin ruudulla alkaa pyöriä mukaansa tempaava intro. Ensimmäisenä näytölle ilmestyy aihepiiriin sopiva, synkkää yötaivasta vasten nouseva kalpea täysikuu, joka muuttuu verisen punaiseksi. Sen jälkeen esitellään naishahmoja, joille kasvavat vampyyrin torahampaat. Video päättyy näkymään isosta ja aavemaisesta talosta tai kartanosta, jonka kahdessa ikkunassa palavat valot. Wild Blood Slotista tulevat mieleen vanhat kauhuelokuvat ja niiden klassiset hahmot. Intron saa myös ohitettua, jos sitä ei halua katsoa, mutta se virittää pelaajan varmasti oikeanlaiseen tunnelmaan. Vaikka pelin kuvailu saattaa vähän pelottaakin heikkohermoista lukijaa, niin peliä voi pelata silti turvallisin mielin, ja tammivaarnat voi jättää vuolematta. Lähdetään katsomaan mitä kaikkea hauskaa Wild Blood Slotilla on tarjottavanaan.

Ulkoasu ja pelin kulku

Play´n Go tunnetaan peliensä upeiden grafiikoiden ja äänien lisäksi mielikuvituksellisista aihepiireistä. Wild Blood Slotissa tämä näkyy myös jokaisella osa-alueella. Pelin kulku on toteutettu selkeästi, ja pelaajalle ei jää epäselvyyttä siitä, miten peliä pelataan. Grafiikat ovat loistokkaita ja symbolit ovat viimeistellyn näköisiä. Tunnelma on vanhahtavan autenttinen, ja onnistuu jopa herättämään pelaajassa hieman jännitystä. Pelin taustalla soi aavemainen ja rauhallinen musiikki, joka ei helposti ala ärsyttää, kuten joidenkin pelien kohdalla valitettavasti käy. Kun peli lähtee pyörimään, kuulee silti sopivasti tunnelmaa nostattavia ja jännitystä lisääviä äänitehosteita. Äänet saa myös hiljennettyä kaiutin-symbolista klikkaamalla, mikäli musiikki alkaa häiritä peliä. Pelin aikana pelaaja pääsee nauttimaan animaatioista, jotka häikäisevät visuaalisuudellaan. Nykyaikana on tarjolla paljonkin mielikuvituksellisesti toteutettuja hedelmäpelejä, mutta tämä yksilö erottuu tyylikkäästi muista.

Vaikka peli saattaa näyttää ulkoisilta ominaisuuksiltaan ehkä jopa vähän poikkeavalta, on se silti toiminnoiltaan hyvin perinteisten slottien tyylinen. Hedelmäpelissä on 5 rullaa ja 15 voittolinjaa. Kun panokset on asetettu ja voittolinjat valittu, peli pyörähtää käyntiin, ja keloilla liikkuu symboleina verenpunaisia kirjaimia ja naishahmoja, jotka pysähtyvät kolmelle kuvariville. Joukossa on myös yksi mieshahmo, joka epäilemättä on vampyyri. Peli on todella helppokäyttöinen, ja toimii täysin automaattisesti. Pelaajan tarvitsee vain jännittää sitä, mihin asentoon kelat pysähtyvät. Peliä voidaan pelata käyttämällä yhdestä viiteen kolikkoa per linja, ja panoksia voidaan asettaa 1- 15 kappaletta voittolinjalle. Pelissä voidaan käyttää 1 – 15 voittolinjaa, ja kolikon arvon voi asettaa 1 – 25 senttiin. Näin ollen maksimipanos on 18,75€.

Kolmen saman symbolin ilmestyminen valittuun voittolinjaan tarkoittaa voittoa. Palkinnon suuruus riippuu täysin asetetun panoksen määrästä, sekä voittolinjan kertoimesta. Tätä samaa sääntöä käytetään yleisesti monissa kolikkopeleissä, ja se on hyvin looginen ratkaisu. Mutta Wild Blood slotissa pelaajalla on hyvät mahdollisuudet, koska Play’N GO-pelivalmistaja ilmoittaa teoreettisen palautusprosentin olevan jopa 96,17%. Maksimikerroin peliautomaatista on 2500.

Peliä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi

Wild Blood Slottia voi kokeilla ensin ilmaiseksi, mikä on kiitettävä ominaisuus missä pelissä tahansa. Tätä ominaisuutta ei valitettavasti aina kaikissa peleissä tarjota, vaikka sille olisi varmasti kysyntää. Peliä kokeilemalla pelaaja saa hyvän käsityksen pelin kulusta, sekä siitä, mitä mistäkin napista tapahtuu, ennen kuin joutuu panostamaan omaa pelirahaansa. Ilmaisessa pelissä on kaikki normaalit toiminnot, ja se on muutenkin kaikin puolin samanlainen kuin maksullinen peli. Vasta jos pelaaja kokee pelin mielenkiintoiseksi, ja tuntee olonsa varmaksi sen suhteen, että haluaa käyttää rahojaan peliin, kannattaa alkaa pelata oikealla rahalla.

Bonukset ja erikoistoiminnot

Bonuspelissä pelaaja saa valita veripulloista haluamansa, ja näin selviää millaisen palkinnon on voittanut. Toiminnolla voi voittaa ilmaiskierroksia, joiden aikana voi voittaa mahtavia palkintoja. Ilmaispyöräytystoiminnossa on aluksi 2x kerroin kaikille voitoille.

Viisi ilmaiskierrosta:

Keskimmäisen rullan laajentuva jokerisymboli eli miesvampyyri pysyy paikoillaan bonuskierrosten aikana. Mikäli bonuskierrosten aikana saa uudestaan bonuskierroksia, voittaa tällöin kaksi bonuskierrosta lisää.

Symbolit

Niin kuin kaikissa hyvissä ja nykyaikaisissa onlinepeliautomaateissa, Wild Blood Slotissakin kiekoille valitut symbolit tukevat hienosti pelin teemaa. Rullilla pyörivät muun muassa kammottava vampyyri, kolme kaunista naista ja punaisia pelikorttien symboleja, joissa on kirjaimet: 9, 10, J, Q, K ja A. Pelissä on myös seuraavia erikoissymboleja: wild-symbolina toimiva vampyyri, scatter-symboli, jota esittää Wild Blood -peliautomaatin logo, sekä kolme bonussymbolia, jotka ovat verellä täytettyjä pulloja, sekä kultaisia ja keltaisia medaljonkeja.

Wild-symboli voi muodostaa voittoketjun, ja se voi korvata silloin kaikki muut symbolit Scatter-merkkiä ja bonussymbolia lukuun ottamatta. Kolmannessa kelassa se laajentuu kattamaan kolme eri symbolia. Scatter-symboli ei ole riippuvainen voittolinjoista, vaan se muodostaa yhdistelmän joka tapauksessa. Palkinnot maksetaan yhteisen panoksen mukaan. Jos pelaaja onnistuu saamaan kaksi Scatter-symbolia samaan aikaan, antaa se tuntuvia etuja bonuspelin aikana.

Jos kohdalle osuu bonussymboleja, jotka ovat medaljonkeja, käynnistyvät ilmaiskierrokset. Kun kolmas kela on aivan täynnä Wild-symboleja, ja sen oikealla sekä vasemmalla puolella on Scatter-symbolit, pelaaja saa upean palkinnon: kaksi ilmaiskierrosta. Kolmesta erilaisesta bonussymbolista saa puolestaan bonuspelin.

Millaista pelaajaa varten Wild Blood Slot suunniteltu?

Tähän ei varmastikaan voi vastata yhdellä sanalla, sillä jokaisella pelaajalla on totta kai oma makunsa pelien suhteen. Wild Blood Slot sopii pelaajille, jotka etsivät vähän jännitystä elämäänsä, ja jotka pitävät synkästä vampyyriteemasta. Jotkut saattavat nauttia erityisesti hyvin toteutetusta grafiikasta, ja mahtavista, teemaan hienosti sopivista äänitehosteista ja musiikista.

Mobiilissa upeasti toimiva slotti

Wild Blood Slot toimii sujuvasti kaikilla laitteilla, ja näin ollen se kulkee pelaajan mukana ja viihdyttää aina, kun tekee mieli pelata. Tätä peliä voi pelata siis perinteisten tietokoneiden lisäksi puhelimilla ja tableteilla. Pelaajan ei tarvitse kuormittaa laitettaan lataamalla erillisiä sovelluksia, sillä peliä pääsee pelaamaan täysipainoisesti pelkässä selaimessa. Tämä on kätevä ominaisuus, ja mukava lisäplussa muutenkin hyvälle pelille. Ainoa miinus mobiilipelaamisessa on se, että puhelimen pieneltä näytöltä pelatessa Wild Blood Slotin upea visuaalinen puoli ei pääse täysin oikeuksiinsa. Peli toimii silti moitteettomasti, ja se on varmasti monen mielestä pääasia.

Yhteenveto

Wild Blood Slotissa on tunnelma kohdallaan, ja se on jännittävä seikkailu vampyyrien maailmassa. Pelaaminen on mielekästä, ja helppoudessaan se sopii kaiken tasoisille pelaajille. Pelin kulku on selkeä, ja pelaaja voi rauhassa keskittyä nauttimaan mahtavista bonuksista ja palkinnoista. Wild Blood Slottiin voi asettaa eri suuruisia panoksia, joten peli sopii jokaisen kukkarolle, ja pienemmillä panoksilla voi pelata pitkäänkin ilman että pelivarat loppuvat kesken.

Ulkoasu on visuaalisesti hyvin toteutettu ja silmiä hivelevä, ja musiikki mukailee teemaa. Vampyyritunnelma on trendikäs ja aidon tuntuisesti rakennettu. Wild Blood peli innostaa pelaamaan uudestaankin, ja klassinen teema kestää aikaa. Lisäksi voittomahdollisuudet ovat hyvät, joten jokaisen kolikkopeleistä pitävän pelaajan kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jos on kaivannut jotakin vähän erilaista ja jännittävää, niin tämä kolikkopeli on juuri oikea valinta. Kerää rohkeutesi, aseta valkosipulit kaulan ympärille, lataa panoksesi ja katso mitä tapahtuu!